TORE E KLOKSETH 007 2015

Første seier for Nye Eidsvåg

Etter klare tap i de 2 første treningskampene ble det seier 4-3 i fredagens kamp mot 4. divisjonskollega Vestnes Varfjell.  Bruntrøyene leda 3-0 til pause og var oppe i 4-0 midtvegs i 2.omgang. Sterkt sluttspurt av VVIL som holdt på å innhente ledelsen de siste 20 minutta på Reknesbanen i Molde. Tore Eduardo Klokseth (bildet) ble "Man of the match" med 2 scoringer og 1 målgivende

KAMPFAKTA - TRENINGSKAMP

EIDSVÅG – VESTNES VARFJELL 4-3 (3-0))

Reknesbanen kunstgress – fredag 3. mars 2017

Dommer: Arnt Ivar Dale, Malmefjorden IL

1-0  3. Tore Eduardo Klokseth

2-0 6. Fredrik Dalum Sødahl (T.E.Klokseth)

3-0 19. Tore Eduardo Klokseth (straffe)

4-0 65. Pål Bergsvik

4-1 67. Elling Furland Olafsen

4-2 78. Amund Stavem

4-3 83. Vegar Skare

EIL’s lag:

Vegard Aarstad Villa – Christian Dyvik, Simen Andre Nerland, Thomas Aarnes, Runar Olsen Sandnes - Einar Olav Aspås Brakstad, Tore Eduardo Klokseth, Arnt Erik Aspås Brakstad, Sander Morewood (Pål Bergsvik 46./S. Morewood 73.), Jacob Hoem Aasen – Fredrik Dalum Sødahl (Marcus Kalseth Hånes 73.)

OM KAMPEN:

Bruntrøyene sjokkåpna på Reknesbanen fredag kveld og leda 2-0 allerede etter 6 minutter - scoringer av Tore (kort hold) og Fredrik på heading etter corner. Lovende takter fra start mot et Varfjell-lag som kanskje ble tatt litt på senga? Tore la på til 3-0 på straffe før stoppeklokka viste 20 minutter – fram til da virka det ganske så bra. Ballen gikk bra – aggressiviteten og angrepsvilja var god.  Utover omgangen dabba det litt av, 3-0 virka solid og stort tempo i første halvdelen av omgangen gjorde at det roa seg litt inn mot pause. VVIL kom inn i kampen og hadde bl.a. 2 treffere i aluminiumen, mens vi ikke hadde de helt store sjansene. Alt i alt en bra 1.omgang med 3-0 på tavla midtvegs.

Siste 45 ble noe annerledes enn de første 3 kvartera. Gjestespiller Pål Bergsvik putta 4-0 på et velplassert skudd 20 minutter ut i 2.omgangen før Vestnes Varfjell våknå for alvor. Resten av kampen førte de mørkeblå og kvitterte 3 ganger – 7 minutter før slutt stod det 4-3. Spennende på slutten, men det ble med 7 scoringer – det kunne kommet flere – i alt 4 baller smalt i alu’en, vi 1 gang og Vestnes Varfjell 3.  Resultatet betyr ikke alltid det helt store i en treningskamp, det kunne godt stått 4-4 eller 5-5 for den saks skyld i en kamp der laga hadde hver sin omgang, «gjestene» noen få flere streker i kolonna får målsjanser.  Finspilt match med omtrent akkurat på snittet frispark, litt temperatur på matta i hektiske sluttminutter for å jage utligning eller trygge seieren er slik en må regne med mens vi ennå skriver tidlig mars og Grønnfjellrennet ikke har gått av stabelen…

Framgang fra kamp til kamp – første seier til Nye Eidsvåg og en liten revansje for hjemmetapet i fjorårets neste siste seriekamp. Mye positivt å ta med seg framover, et delvist ungt mannskap trenger nok tid til å få ting til å sitte, men det kommer !